Kifizetések

Számos biztonságos fizetési módot elfogadunk

bank

BANKI ÁTUTALÁSSAL

A fizetés befejezése után megjelenik a megrendelés visszaigazoló oldala IBAN (nemzetközi bankszámlaszám) és BIC (SWIFT) kóddal. Egy megerősítő e-mailt is kap, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges információkat. Kérjük, fizetés indokaként tüntesse fel rendelési számát.
paypal

PAYPAL

Fizetést is elfogadunk PayPal-on keresztül, amely egy széles körben használt és biztonságos online fizetési mód. Válassza a PayPal opciót a fizetési folyamat során, és a rendszer átirányítja a PayPal webhelyére a fizetés befejezéséhez. Ha rendelkezik PayPal-fiókkal, akkor közvetlenül bejelentkezik, és képes lesz a fizetésre. Ha nem rendelkezik PayPal-fiókkal, továbbra is lehetősége van hitelkártyával fizetni a PayPal-on keresztül.

A fizetés visszaigazolását követően a megrendelését feldolgozzuk.

A megrendelésben megadott szállítási címnek szükségszerűen meg kell egyeznie a Paypalon megadott szállítási címmel; ellenkező esetben a szállítás nem lehetséges.

ALIPAY

ALIPAY

Az Alipay egy széles körben használt mobil fizetési platform Kínában, amelyet az Alibaba Group üzemeltet.

Az Alipay használatához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Az oldalunkon történő fizetési folyamat során kérjük, válassza fizetési módként az Alipay-t. A rendszer átirányít egy biztonságos Alipay fizetési oldalra.
  2. Kövesse az Alipay fizetési oldalán található utasításokat a fizetés hitelesítéséhez. A tranzakció befejezéséhez megkérhetik Önt egy megerősítő kód megadására vagy további adatok megadására.
  3. Miután megerősítette fizetését az Alipay-en, átirányítjuk weboldalunkra, ahol megkapja a megrendelés visszaigazolását és a fizetési adatokat.
wechat

WeChat

A WeChat Pay egy mobil fizetési rendszer, amelyet a Tencent, a WeChat üzenetküldő alkalmazás mögött álló cég fejlesztett ki.

A WeChat Pay segítségével az ügyfelek gyorsan és kényelmesen fizethetnek WeChat-fiókjuk használatával.

A WeChat Pay használatához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. A fizetési folyamat során válassza a WeChat Pay fizetési módot; egy egyedi QR-kódot kap, amely a fizetendő összeget jelzi.
  2. Miután megnyitotta a WeChat alkalmazást mobileszközén, be kell olvasnia a QR-kódot a beépített szkennelési funkción keresztül, és meg kell erősítenie a fizetést a hitelesítési módszer (például PIN-kód vagy ujjlenyomat) megadásával.
  3. A tranzakció megerősítését követően és az átutalás után megrendelését a feltételeknek megfelelően feldolgozzuk és kiszállítjuk.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top