SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

A megrendelés pillanatában az alábbi szállítási szolgáltatások közül választhat:

DHL

DHL Express világszerte

Expressz légi szállítási szolgáltatás 220 országba történő kiszállítással másnap 18:00-ig Európán belül, 2-5 napon belül a világ többi részére.
DHL

DHL gazdaság

Szállítási szolgáltatás kevésbé sürgős és nehéz küldeményekhez, Európán belüli szállítással 7 napon belül.
UPS

UPS Express

Expressz légi szállítási szolgáltatás másnap 12:00-ig 220 országba kiszállítással Európában és 2 napon belül a világ többi részén.
UPS

UPS Express Saver

Expressz légi szállítási szolgáltatás 220 országba történő kiszállítással másnap 18:00 óráig Európában.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A raktáron lévő termékeket a fizetés kézhezvételétől számított 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk. A raktáron nem elérhető termékeket a gyártótól (Backorder) rendeljük meg, majd amint megérkeznek raktárunkba, kiszállítjuk.

A szállítási idő a szállítási cím helyétől, a választott szállítási szolgáltatástól és a vámeljárásoktól függ.

A szolgáltatásokkal és a szállítási időkkel kapcsolatos további információkért chaten, e-mailben vagy telefonon forduljon hozzánk.

SZÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTÉS

A megrendelés kiszállításakor a vásárló e-mailt kap, amely tartalmazza a követőkód linkjét, amelyről nyomon követheti a szállítás folyamatát.

BIZTOSÍTOTT SZÁLLÍTÁS

Szükséges, hogy a szállítmány a kiválasztott futár által megjelölt biztosítási módok szerint legyen biztosítva. Ellenkező esetben a visszatérítés a fent említett nemzetközi egyezményekben meghatározott szabályok szerint történik.

A szállítási biztosítás a DHL vagy a UPS által biztosított opcionális szolgáltatás a küldemények védelmére. Az Ügyfél a Pénztár oldalon, a Szállítási lehetőségek részben választhatja ki küldeményének biztosítását. A szolgáltatás díja a termékek adó nélküli értékének 1,03%-a (minimum 10,35 EUR). A biztosítási szolgáltatást ezután a DHL Általános Szerződési Feltételeiben vagy a UPS Általános Szerződési Feltételeiben kiválasztott fuvarozó nyújtja.

paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top